Servisi v našem javnem oblaku za vas

product

Virtualni strežniki v oblaku,

so primerni za vse, ki potrebujejo cenovno ugodno, skalabilno, visoko razpoložljivo in prilagodljivo rešitev za lastnoročno upravljanje z virtualnimi strežniki, njihovimi slikami in predlogami, diskovnimi polji ter omrežji, kadarkoli in kjerkoli. Vse našteto omogoča oblak Optimus, preko uporabe uporabnikom prijaznega spletnega vmesnika. Vnaprej pripravljene predloge za takojšnjo realizacijo virtualnih instanc obsegajo najpogostejše O.S., na vašo željo pa pripravimo predlogo za večino O.S.. Za del cene dragih podjetniških postavitev, dobite z uporabo našega oblaka vse njihove lastnosti, ki se prilagajajo vašim dejanskim potrebam. Logično shemo našega javnega oblaka smo tudi objavili na spletu, saj je resnično zasnovan brez ene same točke izpada.

Preberite več o servisu.
Cenik servisa.

product

Gostovanje podatkov oblaku,

je primerno za vse, ki želijo varno shraniti inna varen način deliti svoje podatke med različnimi odjemalci (Windows, Linux, OSX, iOS, Android). Storitev je primerljiva z iCloud, Google Drive, DropBox, etc. le, da ste vi lastnik svojih podatkov in do njih brez sodnega naloga in enkripcijskega ključa ne more nihče. Poleg datotek je možna hramba koledarjev, kontaktov, seznama opravil in albumov. Rešitev lahko postavimo tudi na vaš lasten virtualni ali fizični strežnik, ki ga lahko gostujete v našem podatkovnem centru ali kjerkoli drugje.

Preberite več o servisu.
Cenik servisa.

product

Spletno gostovanje v oblaku,

je primerno za vse, ki potrebujejo cenovno ugodno a vseeno visoko razpoložljivo gostovanje na strežniku brez lastnega administratorja. Primerno je tudi za postavitev servisa za izmenjavo datotek, saj praktično vse platforme posedujejo FTP in HTTP odjemalce. Varnostne posodobitve in skrb za sistem je prepuščena nam, vi pa preko nadzorne plošče upravljate z vsemi svojimi sredstvi (HTTP/S, DNS, SMTP, POP3(S), IMAP(S), SQL, SSH,..) Strežniško okolje omogoča Linux Debian Squeeze, s standardno LAPM namestitvijo, sami pa izbirate med načinom delovanja posameznih (pod)domen. Izbirate lahko med mod_php s suhosin in mod_security ali (pol)virtualnim okoljem, ki omogoča tudi uporabo PHP exec funkcij ali celo namestitev drugih verzij PHP ali MySql servisov.

Preberite več o servisu. (Povezava na www.optimus.si.)
Cenik servisa. (Povezava na www.optimus.si.)

product

Vaš servis v oblaku,

lahko realiziramo točno po vaših željah. V kolikor nam posredujete vaše želje po realizaciji kateregakoli obstoječega ali popolnoma novega servisa, lahko za vas pripravimo ponudbo za postavitev in vzdrževanje.

Pošljite povpraševanje.