Naše oblačno povezane storitve za vas

product

Postavitev in skrb za vaš lasten oblak,

je storitev primerna za vse, ki želijo cenovno ugodno, visoko razpoložljivo, potencialno skalabilno in prilagodljivo rešitev za realizacijo lastnih servisov v oblaku. Oblak zasnujemo točno po željah in potrebah naročnika. Pri zasnovi oblaka uporabljamo tako prosto-kodne kot lastniške rešitve. Vaš oblak lahko postavimo v našem podatkovnem centru ali v kateremkoli drugem podatkovnem centru po celem svetu. Četudi se vaše potrebe razlikujejo od potreb nekoga drugega in se to odraža tudi v postavitvi vašega oblaka, smo za vas na kratko opisali nekaj tipičnih oblačnih postavitev.

Oglejte si nekaj tipičnih oblačnih postavitev.
Pošljite povpraševanje
.

product

Sistemska administracija večine O.S.,

je primerna za vse, ki nimajo lastnega kadra ali veščin, ki so potrebne za vzdrževanje in upravljanje s strežniki. Z izkušnjami, ki smo jih pridobili, od leta 1998 do danes, pri skrbi za strežniške sisteme, lahko za vas namestimo, prilagodimo in vzdržujemo večino popularnih operacijskih sistemov in servisov. Tipični operacijski sistemi, ki jih vzdržujemo obsegajo Linux (Red Hat, CentOS, Scientific Linux, Oracle Linux, Fedora, Debian, Ubuntu, Mint, Gentoo, Slackware, SUSE, OpenSUSE, ..), BSD (Mac OSX, FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, DragonFly BSD, PC-BSD), Windows, AIX, Solaris in druge. Tipični programski paketi za realizacijo standardnih servisov, ki jih vzdržujemo obsegajo tudi spletne strežnike (Apache, Lighthttpd, Nginx, LiteSpeed, Hiawatha, IIS,..), FTP strežnike (Pure-ftpd, vsftpd, ProFTPd, wu-ftpd, Filezilla, IIS, Wing, Serv-U, ..), bazne strežnike (MySql, PostgreSQL, Oracle, DB2, Apache Hadoop, Hypertable, Mongodb, MSSQL, SQLite, ..), poštne strežnike (Postfix, Sendmail, Courier, Cyrus, ..).

Povezava na osnovni cenik.
Pošljite povpraševanje.

product

Pomoč uporabnikom,

je primerna za vse, ki potrebujejo pomoč pri dnevni uporabi informacijskih naprav. Podporo nudimo prav za vse "desktop" platforme, med drugim tudi za Windows, OSX, Linux, BSD, ter mobilne platforme kot so Android, iOS, MeeGo. Pomoč nudimo preko telefona, interneta (z oddaljenim dostopom do namizja, če je to mogoče) ali fizično na sami lokaciji.

Pošljite povpraševanje.

product

Vzdrževanje omrežja,

je primerno za vse, ki nimajo lastnega kadra ali veščin za vzdrževanje in upravljanje omrežja. Za vas upravljamo z aktivno in pasivno mrežno opremo kateregakoli proizvajalca. Med omenjene ponudnike spadajo Cisco, Linksys, Vyatta, Extreme Networks, D-Link, HP, Dell, Netgear in drugi.

Pošljite povpraševanje.

product

Izgradnja podatkovnega centra,

je primerna za vse, ki razmišljajo o postavitvi ali sanaciji lastnega podatkovnega centra. Na podlagi dolgoletnih izkušenj pri zasnovi upoštevamo finančne zmogljivosti naročnika. Uredimo lahko vse od gradbenih del preko mrežne opreme in sistemov napajanja do klimatizacije.

Pošljite povpraševanje.